Általános szerződési feltételek

/Általános szerződési feltételek
Általános szerződési feltételek 2018-06-26T06:51:19+00:00

Értesítés a személyes adatok védelméről

A Nektar Natura d.o.o. (e-mail: info@nektarnatura.com) rendelkezik a nektarnatura.com weboldalon elérhető személyes adatokkal és az összes céghez kapcsolódó domainnel.

A személyes adatok védelméről szóló törvény (ZVOP-1) és Az általános adatvédelmi törvény (SUVP) értelmében a Nektar Natura köteles a továbbított személyes adatok védelméről gondoskodni. Minden továbbított adatot szigorúan bizalmasan kezel, és azokat kizárólag az adattovábbítás céljának megfelelően használja fel.

A természetes személyek által szolgáltatott személyes adatokat a Nektar Natura az adattovábbítás céljának megfelelően dolgozza fel és tárolja: – a céggel való kapcsolattartás – szolgáltatások befoglalása–keresleti igény – e-hírek megrendelése.

A nekünk közvetlenül, illetve közvetve továbbított adatok kezelése során kötelesek vagyunk a személyes adatok védelméről szóló törvény szerint eljárni. Ez utóbbi jogokat, kötelezettségeket, alapelveket és rendelkezéseket tartalmaz a személyes adatok olyan feldolgozására vonatkozóan, amely a magánéletet és a személyes méltóságot alkotmányellenesen, jogellenesen és indokolatlanul korlátozva sérti.

A személyes adatok gyűjtése és feldolgozása kifejezett hozzájárulás alapján történik – a hozzájáruló nyilatkozat formanyomtatványa megtalálható azon a honlapon, ahol az ügyfél a kapcsolattartáshoz / megrendeléshez szükséges információkat adja meg.

A Nektar Natura a megrendelés teljesítése vagy a megkeresések megválaszolása céljából a kapcsolattartáshoz az alábbi személyes adatokat őrzi meg (név, vezetéknév, e-mail, telefon …).

A Nektar Natura az adatokat harmadik felek részére nem továbbítja, illetve nem továbbítja az EU és az EGT területén kívülre vagy az ezen a területen tevékenykedő nemzetközi szervezetek számára, kivéve, ha ez összhangban áll az alkalmazandó jogszabályokkal és az ebben a dokumentumban leírt esetekkel.

A jelen weboldal összes funkciójának használhatósága érdekében a Nektar Natura más cégek és szolgáltatók (informatikai szolgáltatók) szolgáltatásait veszi igénybe, ami azt jelenti, hogy személyes adatainak feldolgozása olyan cégek által történik, amelyek adatbázisaink számára tárhelyet biztosítanak és alkalmazásokat az adatkezelési szolgáltatásokhoz, vagy az Ön által kért információ továbbítását támogató szolgáltatások nyújtásához stb. Az ilyen adatokat csak a meghatározott célhoz szükséges mértékben tesszük hozzáférhetővé a külső szolgáltatók számára, vagy továbbítjuk nekik. E adatokat nem használhatják más célra. A Nektar Natura külső szolgáltatóit szerződéssel kötelezi arra, hogy tiszteletben tartsák az Ön személyes adataihoz fűződő titokvédelmi érdekeit.

A személyes adatok kezelése alatt az egyénnek joga van az adatbázisban található személyes adatokat ellenőrizni, átírni, másolni, kiegészíteni, kijavítani, korlátozni és törölni. Az egyén ezt a jogát e-mailben az info@nektarnatura.com címen keresztül gyakorolja.

A Nektar Natura gondoskodik az adatok védelméről, és megakadályozza az azokkal való visszaélést. A személyes adatokat csak olyan célokra lehet felhasználni, amelyekhez a felhasználó hozzájárulását adta. A Nektar Natura kijelenti, hogy az összegyűjtött adatokat csak addig őrzi meg, amíg ez az adatgyűjtés céljának eléréséhez feltétlenül szükséges.

Miután megszűnt a személyes adatok kezelésének szükségessége, a felhasználó (az info@nektarnatura.com címre megküldött) írásos visszavonása alapján az adatok törlésre kerülnek, vagy az adathordozók megsemmisítésre kerülnek.

A felhasználóknak bármikor jogukban áll személyes adataik megváltoztatását vagy törlését kérni e-mailben: info@nektarnatura.com. Az adatokat a lehető legrövidebb időn belül törölni kell.

A felhasználó a Szlovén Köztársaság tájékoztatási biztosához fordulhat jogorvoslatért.

Az adatokkal való visszaélés

Vállaljuk, hogy személyes adatait a ZVOP-1 és a SUVP rendelkezéseinek megfelelő védelemben részesítjük. Az adatokkal való visszaélés esetén a lehető legrövidebb időn belül, de legkésőbb a visszaélés megállapítását követő 72 órán belül Önt e-mail címén keresztül értesítjük.

Felelősség

A honlapot a lehető legnagyobb gondossággal hoztuk létre, és tartjuk fenn. Mindazonáltal a Nektar Natura nem felel az weboldalon található összes információ frissességéért, pontosságáért vagy helyességéért. Minden információ előzetes értesítés nélkül megváltoztatható.

Sütik

A sütik (cookie-k) olyan kis adatfájlok, amelyek ideiglenesen a számítógépén tárolódnak. Amikor a cookie-k telepítődnek a számítógépére, erről nem kap tájékoztatást. A cookie-k fő célja, hogy a webszerverek felismerjék a számítógépet és a webböngészőt, testre szabják a webhelyet, és biztosítják az egyszerűséget és a gyorsaságot. A cookie-k teszik lehetővé számunkra, hogy megmutassuk Önnek a keresett és érdeklődésének megfelelő információkat. A webhelyek beállításainak gyűjtésével és tárolásával a cookie-k segítségével jobb weboldalt és böngészési élményt biztosíthatunk. A cookie-k nem biztosítanak hozzáférést a számítógéphez, és a cookie-k által gyűjtött adatok nem tartalmaznak személyes adatokat.

A Nektar Natura fenntartja magának a jogot arra, hogy bármikor, saját belátása szerint megváltoztassa A személyes dokumentumok védelmének politikáját (jelen dokumentum).

 

Kamnik, 2018. május 25.